Castle Hotel Daniel
Bucătăria Castelului se bazează pe cele mai fine rețete tradiționale din Transilvania, preparate conform exigențelor culinare moderne. Reinterpretările noastre oferă nu doar o incursiune în gusturile specifice zonei, ci în același timp și o experiență culinară memorabilă.
Pentru un sejur gastronomic unic, vă recomandăm să gustați din faimoasele noastre reinterpretări, specialități ale Castelului:
Mămăliguța cu brânză - Sau cum devine o mâncare tradițională a ciobanilor un preparat de fine-dining
Supa cu pachețele crocante de salată - Gusturile tipice de acrișor și mărar a ciorbei de salată, regăsite într-o delicioasă supă cremă
File de păstrăv de Filia cu varză călită crocantă - varza călită, atât de specifică zonei, regândită într-o garnitură ușoară și crocantă ce evidențiază consistența fragedă a păstrăvului de proveniență locală.
Tort Gerbeaud cu mousse de ciocolată – reinterpretarea tradționalei prăjituri, cu aceleași ingrediente de calitate: nucă, gem de casă din caise și ciocolată neagră, toate într-o proporție mult prea generoasă pentru un gust inegalabil.
Este necesară rezervarea prealabilă