Castle Hotel Daniel

(0 rating)

Castle Hotel Daniel

Bucătăria Castelului se bazează pe cele mai fine rețete tradiționale din Transilvania, preparate conform exigențelor culinare moderne. Reinterpretările noastre oferă nu doar o incursiune în gusturile specifice zonei, ci în același timp și o experiență culinară memorabilă.

Pentru un sejur gastronomic unic, vă recomandăm să gustați din faimoasele noastre reinterpretări, specialități ale Castelului:

Mămăliguța cu brânză - Sau cum devine o mâncare tradițională a ciobanilor un preparat de fine-dining           

Supa cu pachețele crocante de salată - Gusturile tipice de acrișor și mărar a ciorbei de salată, regăsite într-o delicioasă supă cremă

File de păstrăv de Filia cu varză călită crocantă - varza călită, atât de specifică zonei, regândită într-o garnitură ușoară și crocantă ce evidențiază consistența fragedă a păstrăvului de proveniență locală.

Tort Gerbeaud cu mousse de ciocolată – reinterpretarea tradționalei prăjituri, cu aceleași ingrediente de calitate: nucă, gem de casă din caise și ciocolată neagră, toate într-o proporție mult prea generoasă pentru un gust inegalabil.

 

Este necesară rezervarea prealabilă

Galerie

Scrieți o recenzie și evaluați!

Evaluarea dvs.:

Program de lucru :

  • Luni 13:30--22:00
  • Marți 13:30--22:00
  • Miercuri 13:30--22:00
  • Joi 13:30--22:00
  • Vineri 13:30--22:00
  • Sâmbătă 13:30--22:00
  • Duminică 13:30--22:00

Hartă și date de contact:

HartaGastro oferă: