Secuimea este plină de comori gastronomice – sunt de acord cu aceasta atât operatorii de turism, cât și producătorii, turiștii și experții în gastronomie. Echipa Taste of Transylvania dorește să consolideze cât mai bine locul acestor comori în oferta gastronomică internațională.
Am întocmit această nouă publicație, unde prezentăm unități de cazare care reprezintă valorile Taste of Transylvania și suntem mândri că astfel de restaurante, locuri de servit mic dejun sau cafenele fac parte din paleta gastronomică locală.
Deși harta, care se concentrează pe calitate și nu pe cantitate, include o varietate de obiective gastronomice, știm foarte bine că lista nu este completă. Scopul nostru este ca Taste of Transylvania să devină o mișcare, astfel încât din ce în ce mai multe unități HoReCa să adopte valorile noastre și să putem adăuga din ce în ce mai multe unități excelente pe harta noastră!
Vă doresc o călătorie gastronomică plăcută!
Trucza Adorján,
Fondatorul Taste of Transylvania