Căutare

Homerestaurant

În timpul călătoriilor mele m-am familiarizat cu conceptul de restaurant privat, la domiciliu și am vizitat restaurante similare în Paris, Italia și Ungaria, mi-a plăcut conceptul. Ideea restaurantului privat constă în faptul că acesta se găsește în apartamentul Dvs. propriu, adică la Dvs. acasă, în bucătăria Dvs. Conceptul restaurantului privat a fost pentru prima oară introdus în Cuba în anii ’60, ’70, când Fidel Castro a interzis afacerile private, inclusiv restaurantele. Iar clienții aveau nevoie de mâncarea preparată de bucătari și șefi, așa că i-au invitat pe aceștia la ei acasă. Ideea s-a dovedit a fi bună deoarece astfel oamenii pot avea parte de intimitate și pot fi singuri cu familiile, echipele lor. Un aspect important și significant al restaurantului privat este că oamenii mănâncă ceea ce gătise gospodina în acea zi. Restaurantul este deschis toată ziua, iar cei care doresc să învețe să gătească, însă nu prea au timp, vin și învață să pregătească ceva special – acesta este de asemenea un alt principiu.

Restaurantul privat „Erika Csoki” funcționează momentan mai degrabă ca o sală de evenimente, însă nu acesta este scopul. „Acum vom reveni la planul inițial: »vino și gătește cu mine, mănâncă ceea ce ai gătit, simte-te acasă și învață să pregătești mâncăruri speciale«” Vor fi organizate seri tematice: seară greacă, spaniolă, românească, secuiască etc. 

Galerie

Scrieți o recenzie și evaluați!

Evaluarea dvs.:

Hartă și date de contact: