Pensiunea Sziklakert

(0 rating)

Pensiunea Sziklakert

Vă așteptăm împreună cu familia Dvs. la pensiunea „Sziklakert” într-un mediu plăcut, oferindu-vă preparate tradiționale secuiești! Pensiunea „Sziklakert” se află la Sâncrai, la o distanță de 6 kilometri de Odorheiu Secuiesc într-un mediu liniștit, plăcut. Așteptăm dragii noștri oaspeți care trec prin Ținutul Secuiesc sau care doresc să petreacă mai mult timp aici, oferindu-le o atmosferă familială și multe servicii.
Restaurantul pensiunii „Sziklakert” vă oferă în fiecare zi un meniu bogat și variat.

Oferta noastră săptămânală poate fi găsită în restaurant sau pe site-ul nostru (www.sziklakert.ro). În cazul în care aveți dorințe speciale, vom încerca să le îndeplinim și pe acestea. În afară de primirea oaspeților individuali, restaurantul nostru este ideal și pentru primirea grupurilor de turiști sau altor grupuri, precum și pentru organizarea de evenimente. Vara este deschisă și grădina. La noi nu trebuie să vă faceți griji în privința mâncării, îi așteptăm pe dragii noștri oaspeți cu preparate tradiționale și cu porții abundente. 
Vă așteptăm împreună cu familia Dvs. la pensiunea „Sziklakert” într-un mediu plăcut, oferindu-vă preparate tradiționale secuiești!
Dacă doriți să cunoașteți o adevărată fermă, vizitați ferma pensiunii „Sziklakert” unde veți putea savura mâncăruri delicioase și băuturi răcoritoare și veți putea familiariza cu viața la fermă și cu animalele care trăiesc la fermă ca de exemplu mielul, capra, vaca, calul, câinele.  Vă puteți relaxa la umbra filigoriei nou construite, jucând cu un joc de societate, în timp ce aventurierii pot merge la pescuit, la drumeții sau pot merge călare.

Tel.:
               0744786817
               0769696243
               0744753580
               0266346123

Galerie

Scrieți o recenzie și evaluați!

Evaluarea dvs.:

Hartă și date de contact:

HartaGastro oferă:

Toate