Restaurantul Páva

Ambianță plăcută
15 mese deasupra orașului – te invităm aici să vezi, că paleta gastronomică e atât de colorată ca și paleta unui pictor. Ne bazăm pe tradiții, dar credem că aceasta nu înseamnă ceva înapoiat.
Gustă varietatea oferită de Páva într-o ambianță plăcută și liniștită, ceea ce va fi alegerea perfectă pentru o cină romantică sau o discuție importantă cu un partener de afeceri.

Terase pentru toți
Unul dintre punctele cele mai speciale de la Páva este terasa: este spațios, cu mese mari, deci este alegerea perfectă pentru a lua masa într-o zi plină de soare și bucurie. Iar priveliștea… priveliștea e nemaipomenită. Una dintre cele mai spectaculoase panorame din regiune îți oferă o experiență nu doar în timpul zilei, dar luminile orașului sunt excepționale în timpul unei cine pe terasă. Iar pentru cei care doresc mai multă intimitate, am deschis și a doua terasă, în spatele restaurantului.

Gastronomie variată
Idea fundamentală care stă la baza direcției gastronomice din bucătăria de la Pava este varietatea și respectarea tradițiilor. Aceasta se manifestă pe mai multe planuri: pe o parte facem toate eforturile să procurăm cât mai multe ingrediente și materii prime de la producători locali, iar pe altă parte meniul nostru include întotdeauna preparate culinare tradiționale din Transvilania și din Ținutul Secuiesc, aceste preparate fiind uneori interpretate într-o formă modernă, dar ținând cont de specificul transilvan.

Diversitate de evenimente
Fie vorbă de o degustare de vin, o prezentare de tării, o cină cu specialități franțuzești sau un eveniment dedicat cuplurilor, la Páva au loc tot feluri de evenimente care pot face viața gastronomică mai colorată, pot oferi ceva nou sau înseamnă o modalitate de relaxare pentru oaspeții. Am avut ca invitat Cezar Munteanu, unul dintre cele mai renumite bucătari din România, vinificatori din Ungaria precum Ráspi sau Kolonics Károly, gastronomul francez Benoît Collombe, dar și debutul pălincilor locale Jamy a avut loc la noi.

Galerie

Rating restaurant - 1

Varga Varga

2021-01-03

Scrieți o recenzie și evaluați!

Evaluarea dvs.:

Program de lucru :

  • Luni 12:00--22:00
  • Marți 12:00--22:00
  • Miercuri 12:00--22:00
  • Joi 12:00--22:00
  • Vineri 12:00--22:00
  • Sâmbătă 12:00--23:00
  • Duminică 12:00--23:00

Hartă și date de contact:

HartaGastro oferă:

Toate